БРИДЖИТ БАРДО: ОБИЧА КУЧЕТА И МРАЗИ МЮСЮЛМАНИ

Някога тя бе най-съблазнителната френска актриса и извор на галска гордост. Днес, прилича на досадна стара чанта и е станала за посмешище. Едно нещо, обаче, е сигурно – тя все още успява да забавлява публиката.

На 22 бе съкровището на Франция, талантлива и красива актриса от която никой не сваляше очи. На 77, тя напомня на стар съсед расист, когото избягвате на улицата – този, за който по-голяма ценност са кутретата, отколкото търсещите убежище бежанци.

 

Бардо вече 5 пъти е осъждане за насаждане на расова омраза срещу мюсюлманите. Сега се завърна и този път прибави към колекцията си президентския дворец. През седмицата тя написа писмо до Никола Саркози, в което го обвини, че е забравил правата на животните, като не е забранил халал кланиците (мюсюлмански религиозни скотобойно. Бел.ред.) „Заради вас рязането на гърла стана норма във Франция”, сграбчи го здраво тя.

 Странно, но приятелите на Саркози тъкмо бяха прекарали последните няколко дни в опити да ухажват борците за правата на животните (или поне така твърдяха – те въобще не се интересуват от нарастващия брой крайно десни гласоподаватели, о, не!) с разговор за модернизацията на средновековната практика.

 Но коварната Бардо прозря плановете им. Тя прекрасно знае, че единственият политик, който наистина, буквално мрази мюсюлманите достатъчно, за да претендира за правата на животните е крайнодясната прекрасна Марин Льо Пен. Тя разбира се няма да има никакви скрупули да забрани халалните кланици във Франция. В края на краищата 5-те милиона мюсюлмани разчитат на тях. Без повече халал… без повече мюсюлмани? И всичко това, естествено, ще бъде направено в името на правата на животните. Блейте агнета, Марин Льо Пен – президент!

И Бог създаде… най-големият фен на Льо Пен

И така, кога Бардо прие анти-емигрантската реторика като свое нещатно хоби? Тя определено не е чужда за Националния фронт на Марин Льо Пен – сегашният й съпруг е бивш помощник на таткото Жан-Мари Льо Пен. И в случай, че сте забравили, Бардо вече бе глобена няколко пъти за насаждане на расова омраза срещу мюсюлманите.

Преди няколко седмици тя призова френските кметове да подкрепят Марин Льо Пен в изборите през пролетта. В написано на двем на три писмо до един вестник в Ница тя пише: „Марин Льо Пен е топ кандидатът, защитник на правата на животните и има куража да ръководи нашата родина Франция, по правилният път на света”. Можем само да си представим какъв може да е правилният път – пълен с котета рай, където мюсюлманите са с прерязани от кравите гърла?

Нищо чудно, че във Франция има толкова малко защитници на правата на животните.

 Presidential Pate/ France 24

 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

ПОДТИКВАНЕ, ПОДТИКВАНЕ – ЕТО ГИ И ГЕРМАНЦИТЕ – проф. Питър САУНДЪРС

НИКОГА НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА ЧИСЛАТА ДАВАНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТОДжон СТОСЕЛ
 

РУСИЯ ЗАЕМА ПОЗИЦИЯ ЗА БОРБА С АМЕРИКА В СИРИЯКон Коулин
  

КОЙ НИ Е УПЪЛНОМОЩИЛ ДА ОПРАВЯМЕ СВЕТА? – Патрик БЮКЯНЪН
  

ИСЛЯМИСТИТЕ СЕ УСТРЕМИХА КЪМ ВЛАСТТА В ХОЛАНДИЯ – Вадим ТРУХАЧЕВ
 

ПО-ВНИМАТЕЛНО С ЕКСПЕРТИЗИТЕ – Марко Марков

ЗАЩО БРИТАНИЯ ТРЯБВА ДА УХАЖВА МЛАДИТЕ ТУРЦИ – Хари РЕЙД
  

УПРАВЛЯЕМИЯТ ХАОС – Пьотр ИСКЕНДЕРОВ
  

РОЖДЕСТВЕНСКО ПОСЛАНИЕ „УРБИ ЕТ ОРБИ” ЗА 2011 Г. НА ПАПА БЕНЕДИКТ ХVІ

ХЕЛМУТ КОЛ: АКО ИСКА ДА ПОСТИГНЕ УСПЕХ ЧОВЕК ИМА НУЖДА OT ХАРАКТЕР И ГОЛЕМИ РЕШЕНИЯ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=4348

Posted by on мар. 11 2012. Filed under Айсберг. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.