БОРИСА ТЮТЮНДЖИЕВА: ОБИЧАМ ДА ЖИВЕЯ НА РЪБА

Бориса Тютюнджиева е родена на 11 октомври 1990 г. “Кралица на красотата” за 2008 година. Името на младия топ модел нашумя и с редица скандали свързани с родния хайлайф.

Бориса, определяш ли се като скандална личност, около теб винаги нещо се случва?!
Не мога да кажа, че се определям като скандална личност. Такъв човек съм, че когато дадено нещо не ми харесва и според мен не е правилно, не ме притеснява да го споделя с хората. И да изкажа мнението си. В държавата ни определено има доста неща, които не са ми по вкуса. И на моменти избухвам. Искам да ги променя, но в крайна сметка важни са не конфликтите и скандалите, а елиминирането им. Аз съм се постарала в живота си да елиминирам скандалите. И да ги сваля до минимум, но характерът ми не ми позволява да си мълча на моменти. Може би поради този факт ме спрягат като скандална личност. Скандална ставам също, когато някой навлезе в моето лично пространство без да е желан там. Tогава определено мога да кажа, че ставам като лъвица. И пазя територията си чрез всякакви  позволени и непозволени средства. Общо взето луда глава съм си и обичам да живея на ръба!

 

Голите снимки в "Максим" бяха с футболна тематика. Какво мислиш за тандема футболист-манекенка? Ти самата падаш ли си по футбол (-исти)?
Гордея се със снимките си в МАКСИМ. Също с екипа, с които снимахме списанието, както и с тематиката. Футболът е един прекрасен спорт, наситен с невероятно много емоции и адреналин. Всякакъв тандем там би бил качествен. А за клишето футболист-манекенка, мога да споделя само, че всеки сам избира човека до себе си, дали да е футболист, баскетболист, бизнесмен или т.н. Нямам нищо против, когато двама души се обичат да бъдат заедно без значение от професията, чрез която си изкарват хляба. Важното е любов да има и тя да е истинска без примеси на интереси… Другото остава второстепенно.

В какви отношения си с колежката ти Катрин Вачева, която публично нарече проститутка? Наистина ли имаше скандал или всичко беше PR?
Никога не съм целяла да си правя ПР на гърба на някого. Изключително пошло и жалко е, а за конретната история е и саркастично.С това момиче не съм в добри отношения, не съм в никакви отношения. Има хора в обществото, които просто трябва да се научиш да игнорираш, тя е една от тях. А скандал между нас не е имало, аз просто си казах искрено мнението, за което не съжалявам!

Снима се в клипа на Борис Дали „Помощ от приятел“, слушаш ли поп фолк?
Клипът с Борис Дали беше голям купон. И екипът, и самият той – всички бяха големи веселяци. Получи се нещо наистина различно и купонджийско.Определено мога да кажа, че слушам поп фолк. Харесвам песните на доста поп фолк изпълнители,но не слушам само такъв тип музика. Обичам разнообразието и музиката е спрямо настроението ми..Понякога обичам да си пускам Стинг, Savage Garden, NANA, Aerosmith..Музиката запълва живота ми и ме кара да изживея щастливите си мигове още по-емоционално. Един от любимите ми изпълнители е сръбският певец Баджа. Песните му така докосват сърцето ми, че мога да ги слушам цял ден без да ми писнат. А понякога залагам и на гръцка вълна.

А добре ли са изградили истинския ти образ в предаването "Нашите момичета от кориците", което на практика е продължение на добилото популярност "Футболни съпруги"?
Новият формат на БТВ е изключително интересен за мен. Смея да кажа, че там наистина животът ми се вижда отстрани, хората, които обичам…нещата, които обичам да правя. Много е странно, когато гледаш живота си на лента отстрани. Когато трябваше да покажат моя епизод за първи път, ме побиваха тръпки само при мисълта, че показвам живота син на яве без абсолютно никакъв сценарии. Но в крайа сметка, в този формат показвам истинското си Аз, показвам се спортна натура, момиче изключително влюбено в приятеля си и модел, който се стреми към професионални успехи. Човек, обичащ семейството си и приятелите си преди всичко, устремен да покорява върхове, но не с цената на всичко.Личност, която не загърбва образованието си, заради публичните изяви и човещко същество здраво стъпило на земята, без значение от външен вид и вътрешни качества. Това съм аз и се гордея, че екипът на БТВ успява да покаже истиснката ми натура, такава – каквато е.

Не се ли притеснявате, че данъчните могат да подгонят и Вас като футболистите след тази демонстрация на лукс, автомобили и т.н.?

Не се притеснявам от данъчни проверки /смее се/. Всичко около мен е изпипано до последния детайл и държавата е получила своята част напълно без никакво ощетяване. Така че няма от какво да се притеснявам. Да му мислят тези, които не са били толкова лоялни.

В България печели ли се добре като манекенка?
В България не можеш да печелиш добре като манекен, тук не гледат сериозно на професията, следователно не може да се гледа сериозно и на бюджета, който се отпуска за ревюта и снимки. Но аз лично не мога да се оплача, имам ангажименти и тук, и в чужбина. Скоро ми предстоят уникални снимки на един черен красавец(кон). С което смятам да сложа началото на ангажиментите си в България, тъй като в момента уча и няма как да пътувам в Милано. Мога да кажа, че ако искаш можеш да  изкарваш пари като модел, но определено не в България. А ако искаш да го правиш просто, защото ти е в кръвта и ти се отдава. България е мястото.

Имаш ли повече ангажименти и на какво се дължи това според теб на голите снимки или на предаването по БТВ?
Определено имам повече ангажименти..Предстоят ми  доста мащабни фотосесии в страната ни, които нямам търпение да се състоят. А що се отнася до голите снимки и предаването по бтв, разбира се, че изключително много ми помогнаха. Всяко едно от тях ми е помогнало различно във времето, не само спрямо ангажименти. Смятам, че когато се вижда, че правиш нещо с любов, в моя случай снимки, хората го забелязват и ти се радват. Затова няма значение с какво се занимаваме, важното е да ни идва от вътре, да ни идва с любов и искреност, да вярваме в себе си и да разчитаме на способностите си… Вярващ ли в себе си и другите ще повярват!

Как си представяш бъдещето? Какво искаш да ти се  е случило след 10 години?
Бъдещето си го представям с кариера зад гърба си, с човек, който обичам и който ме разбира и подкрепя. С приятели, на които да споделям щастието си. С дечица, които да възпитам като страхотни личности и със снимки, които да ме топлят всеки път, когато ги поглеждам.. И с любовта, която да сгрява душата ми.

 


ПОСЛЕДНИ
СТАТИИ:
 

БЪЛГАРСКИТЕ УЧЕНИ САМИ ДА РАЗВЪРЖАТ РЪЦЕТЕ СИ -доц. Любима ЙОРДАНОВА

РАДИКАЛЕН ИСЛЯM – Йордан ТОДОРОВ

МЕТОДИ АНДРЕЕВ: РЕФОРМИ С РЕЙТИНГ НЕ СЕ ПРАВЯТ

СЕМЕЙНИТЕ ЦЕННОСТИ ПРЕД ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА НА НОВАТА ДИСКРИМИНАЦИОННОСТ – Калоян МЕТОДИЕВ

КОГО И КАКВО ЛЕГИТИМИРА БАН ИЛИ ЗАЩО АКАДЕМИЯТА ВСЕ ОЩЕ НЕ Е РЕФОРМИРАНА – Владимир Стойчев

НА ОПАШКА ЗА НОВИ ДОКУМЕНТИ*

ДА ОПОНИРАМЕ НА ИДЕЯТА ЗА ГЕЙ СВАТБИ С РАЗУМНИ АРГУМЕНТИ

ВЕНЕЛИН СТОЙЧЕВ: СОЦИОЛОГИЯТА НЕ Е КАМАРА С КНИГИ

ПРОФ: СТЕФАН КАРАСТОЯНОВ: ВРЕМЕ Е ЗА ОБНОВЛЕНИЕ И НОВИ
ЦЕЛИ И ЗАДАЧИ ПРЕД БЪЛГАРСКИ
ДЕМОКРАТИЧЕСКИ ФОРУМ

КАМЕРИ В СОФИЙСКИТЕ ТАКСИТА

КМЕТОВЕ СЕ СЪБЛЯКОХА В ЗНАК НА ПРОТЕСТ

ДО БОЛКА ПОЗНАТИ НЕЩА

МАРИЯ ИВАНОВА РОДИТЕЛ НА СЕДМИЦАТА В МАРТИ-ОНЛАЙН:
РАБОТАТА Е МОЯТА
КРЕПОСТ

КЛАСАЦИЯ НА 10-ТЕ НАЙ-ДОБРИ СТРАНИ ЗА ЖИВЕЕНЕ ЗА 2009
ГОДИНА

КОСТАДИН КОСТАДИНОВ: ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ СА ИНСТРУМЕНТ ЗА
ВЛИЯНИЕ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=3457

Posted by on окт. 29 2010. Filed under Гледна точка. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.