БОЙКО НОЕВ: НЕ СТЕНА, ТРИ СТЕНИ ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ СРЕЩУ БЕЖАНЦИТЕ!

Boiko Noev

Не стена, три стени трябва да направим срещу бежанците! България трябва да се уварди, за да не стане гетото на Европа. Това заяви в „Лице в лице“ по bTV бившият военен министър и експерт по сигурността Бойко Ноев. „Трябва да приветстваме решителността на МВР да защити границите ни. Проблемът не е, че има бежанци, а че в България влязоха, практически поканени, толкова хора, на които ние не можем да осигурим нормални условия за живот. За да се успокои обстановката, трябва да се спре потокът от бежанци. Като бивш министър на отбраната мога да ви кажа, че имаме капацитет да го направим това“, заяви Ноев.

„Въпросът е дали бежанската криза е от този тип кризи, които изискват политически консенсус при президента. Има една еволюция в становището на изпълнителната власт и президента по отношение на въпроса с бежанците. Преди месец и президентът, и Кристалина Георгиева твърдяха, че това не е наболял и сериозен проблем. Президентът твърдеше, че ние сме отворени към всички сирийски бежанци и можем да им дадем подслон“, допълни той.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=7948

Posted by on ное. 21 2013. Filed under Анализ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.