Бойко Борисов и Ценко Чоков – гаранти на стабилността в държавата

Ubiistvo VratcaЗа отнето предимство във Враца двама души убиха от бой момче на 18 години пред погледите на десетки свидетели и дори на снимащи убийството журналисти. Клаксон на пешаходна пътека е причината за отнетия живот. На снимката може да видите последните минути от живота на момчето.

Друг младеж почти уби от бой пенсионер в най-модерните и проверявани автобуси – бургаските. Старците по селата ги бият ден и нощ.

Палежи, кражби на коли, обири, грабежи, тормоз от нелегални имигранти, наръгвания, засичания с коли, самодоволни мутри – това са новините в България днес. Но вие бъдете спокойни. Всичко това ви е гарантирано. От най-високото ниво на управлението – министър-председател, до най-ниското – селски кмет, държавата е стабилна. Кошмарната стабилност на Бойко Борисов няма алтернатива. Премиерът от месеци повтаря „Без мене няма стабилност!“. Вече се вижда от всички. По стабилна престъпност и безнаказаност не се е виждала от мутренските времена през 90-те години на ХХ век. Но страхът от политици като днешните скова обществото.

Общество.нет

13 януари 2016

Общество.нет (цитирането на  изданието и активните линкове са задължителни)

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=12963

Posted by on ян. 13 2016. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.