БЕЖАНЦИ В 4 ЗВЕЗДНИ ХОТЕЛИ – КООРДИНИРАНО ЛИ Е С ПРАВИТЕЛСТВОТО?

Jank BaryКанадският милиардер Янк Бари пристигна в София, за да помага на сирийски бежанци (!!!) Той е наел за една година 4-звезден хотел с 19 стаи. В него ще се настанят семейства на бежанци, които в момента живеят в мизерия в български лагери, съобщи за в. “Труд” самият Янк Бари. Той обяви, че води със себе си пенсионирания боксьор Ивендър Холифийлд за реклама на кампанията. Канадският бизнесмен притежава в България компанията “ВитаПро”, която произвежда продукти със соеви протеини. Преди време с помощта на адвокат  е уредил бежанци да получат статут на постоянно пребиваващи!!!

Възниква въпрос към българското правителство и ДАНС:

Дали всеки чужд гражданин, който има пари и иска, може да дойде и да благоустроява, когото и както си пожелае на българска територия?

Какво ще стане ако на опашката за „осиновители“ се наредят и бизнесмени с големи финансови възможности, например от Катар, Саудитска арабия, Пакистан…?

Колко ли още ще дойдат, след като настанените в 4 звездни хотели започнат да звънят на роднини и приятели, че животът в България е 4 звезден и напълно безплатен? Кой ще поеме отговорност ако 600 000 сирийци от Турция решат да се преместят у нас?

Защо видният канадски милиардер не лобира затова собствената му държава с огромна територия и ресурси, да приеме сирийските бежанци в Турция, като им даде визи в посолството си в Анкара?

Координирана ли е акцията с българските власти или става дума за намеса във вътрешните работи на суверенна държава?

Като прави бизнес в България, не е ли редно да помага на най-бедния народ в ЕС, чиито граждани тази година достигнаха до самозапалвания от отчаяние и бедност?

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=7455

Posted by on ное. 8 2013. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Коментар for “БЕЖАНЦИ В 4 ЗВЕЗДНИ ХОТЕЛИ – КООРДИНИРАНО ЛИ Е С ПРАВИТЕЛСТВОТО?”

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21074 лв
 CHF =  1.74192 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18773 лв
100  RUB =  2.49116 лв
 USD =  1.66326 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.