БАРОЗУ НАХОКА СТАНИШЕВ

Португалецът Жозе-Мануел Барозу – шеф на Европейската комисия

Холандският сайт ADL представи проучване, според което 50 процента от западноевропейците смятат, че приемането на новите страни (България и Румъния) е отслабило съюза.

Изследването дойде ден преди Барозу рязко да разкритикува София заради корупция и лошо управление на европейските пари. За пореден път шефът на еврокомисията настоя България да подобри борбата с тези негативни явления и каза, че няма да позволи някои хора да си „играят на политика” с тези пари. Комисията замрази 486 млн. евро фондове за страната, заради слаба администрация и корупция.

В отговор Станишев определи решението, като несправедливо и тези му думи бяха широко отразени от европейските медии, само че без грам съчувствие и разбиране. Акцентът, уви беше корупцията, а не оправданията на българския премиер.

В отговор на тезата за корупцията една от най-близките сподвижнички на Станишев Мая Манолова се опитва да прокара нов Закон за политическите партии, за да ограничи корупцията, като премахне малките партии и остави само чистата, като сълза БСП! Така се гаси огън – с бензин.
 

 


ПОСЛЕДНИТЕ 5:

 

КМЕТ И „КМЕТИЦА” УПРАВЛЯВАТ ТРЯВНА

ПРОПИЛЕНИ ПАРИ

ХРИСТО СТОЯНОВ: СПЕКУЛАТА С РЕЛИГИЯТА И НАЦИОНАЛИЗМА НАЙ-ВЪРВЯТ ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА

ДАНИЕЛ ПАНЧЕВ : МАКЕДОНИЯ НЯМА БЪДЕЩЕ БЕЗ МАЙКА БЪЛГАРИЯ

ИЛИЯ ИЛИЕВ: ПРОСИЯТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ РЕГЛАМЕНТИРАНА

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1838

Posted by on дек. 19 2008. Filed under Гледна точка. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.