БАЛОНЪТ СЕ СПУКА: ЛЪЖЕ-БЕЖАНЦИТЕ ОСТАВАТ ЗАВИНАГИ

MitingУБЕЖДАВАТ НИ – ДАВАЙТЕ ИМ ПО-БЪРЗО И ЛЕСНО СТАТУТ, ЗА ДА ЗАМИНАТ ЗА ЗАПАДНА ЕВРОПА, А ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТАМ НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА И ЩЕ НИ ГИ ВРЪЩАТ

След като пробутаха на българския народ лъжата, че нелегалните емигранти от Близкия изток и Африка са военни бежанци, въпреки факта, че идват от държава в която няма война – Турция, и не следва да бъдат изобщо приемани, според Женевската конвенция и Закона за убежището и бежанците,  политици и медии завъртяха нова опашата лъжа: трябвало да се дава бързо бежански статут на нарушителите на граничното ни пространство. Те ни убеждават, че като получат по-бързо и по-лесно този статут, нелегалите щели да отпътуват за големите европейски държави като Германия, Австрия, Франция, Швеция и Норвегия. Така България щяла да реши бързо проблема. И нямало нужда да се правят ограждения по границата. Важно било бързо да препращаме към Европа нахлуващите у нас, независимо десетки или стотици хиляди.    

Тежката истина,  която тези политици крият от обществеността е, че съгласно законодателството в Европа, държавите връщат получилите статут на бежанци обратно в първата държава в която са били допуснати да проникнат и им е дала този статут. Тази истина бе призната днес (1 ноември 2013)  от шефа на Агенцията за бежанците Николай Чирпанлиев в Сутрешния блок на Нова ТВ. И така всички рискове за националната сигурност и  цялото натоварване на икономиката и социалната система ще паднат върху българския народ.

Не случайно Франция, Великобритания, Германия и Австрия сложиха много строги ограничителни квоти за хора, които да третират като бежанци от сирийската война. Балонът, за това колко е добре светкавично, за 21 дни, да се дава статут на бежанци на новопристигащите у нас се спука. Оказа се, че българите трябва да са готови да преглътнат горчивия хап, за който ги подготви дългогодишният кадър на Световната банка и сегашен еврокомисар – Кристалина Георгиева. Явно тя, съвсем неслучайно, подготви българския народ, че емигрантите от Близкия изток и Африка ще решават проблема с ниската раждаемост в България и  трябва да бъдат заселвани в обезлюдените села. Това поиска преди повече от година и Осама Башир, представителя на Сирийската свободна армия в България.

Нидал Алгафари пък, с изказване по телевизията, свиква населението с мисълта за 200 000 сирийци, които ще дойдат в България през 2014 година. Като имаме предвид, че над 1/3 от незаконно влизащите в страната ни досега не са сирийци, вероятно ни се подготвя, само за следващата година, стоварването на наша земя на 300 000 души. Оказва се, че тези хора са нежелани в останалата част от Европа и ще останат у нас завинаги.

Atinski emigranti

Квартал на Атина след вълната от нелегални емигранти. От декември 2012 Гърция изгради стена по гръцко-турската граница.

Материалът е предоставен от редовен читател на Общество.нет

1 ноември 2013

(посочването на изданието и активните линкове са задължителни)

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=7298

Posted by on ное. 1 2013. Filed under Скандално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

11 коментара for “БАЛОНЪТ СЕ СПУКА: ЛЪЖЕ-БЕЖАНЦИТЕ ОСТАВАТ ЗАВИНАГИ”

 1. vladimir

  Bg.da izliza ot evro sauza

 2. Нели

  Илиян , ти нали си се спасил , жив и здрав стой си там където си, и не се връщай. България не е скапана , други са скапаните

  • Neli Petrova

   Вярвяй си, като изнасилят децата ти и почнеш да ги гледаш по порно филми, ще се радваш че са живи.

  • benny

   Нели , тъжно ми е, но съм съгласна с теб , България не е СКАПАНА !!!!!!!!!!!!!! Народът и е скапан и я скапва!!!!!!! Хората правят Държавата , Държавата не прави хора!!!!!!!!!!!!! Българският народ не се грижи и не я защитава , трябва да спрем да се спасяваме поотделно защото ще изчезнем , трябва да се обединим и да спасим държавата и да се самосъхраним като народ !!!!! Трябва да браним и да се борим за България заедно!!!!!!!!!!!!! Ако ние не се грижим за за своите и за своето и не го тачим си никой не може да ни помогне ……..

  • kolio kolev

   Razbira se Ilian da si stoi tam kadeto e i da ne se vra6ta,za6toto bez nego i (vseki drug kato nego izvan BG.),ili po to4no bez parite,koito izpra6ta vseki imigrant skapanite kato Neli niama da imat nito ka6ti,nito rabota…ida vidim ot kade hubavata ni darjava 6te im pla6ta pomo6ti….

 3. Ако това наистина стане и напълнят българия с тия изроди – трябва да се разреши носенето на оръжие, но само от етнически българи – нито мангали, нито „бежанци“ (които също са 90% някакви мангалоиди) и да се разреши също употребата на огнестрелно оръжие при самозащита! Тия ислямски изверги – можем да сме сигурни – също ще измъкнат отнякъде огнестрелни оръжия и окото няма да им трепне да разстрелват българи! А ако случайно на мушка ви падне някой днешен български еврокомисяр, политик, „народен избраник“ или висш държавен служител – не се колебайте нито секунда!

 4. Лидия

  Познавате ли лично сирийски (или каквито и да е други) бежанци? Откъде знаете дали са изроди и главорези? И как по-точно ще ви вземат хляба?

 5. Иван

  Ами решението е само едно да се вдигнем и продажните политици най-накрая да го отнесат. Мръсната паплач която се домъкна да бъде изритана моментално. Затворете границите тия мангали да се махат.

 6. Marti

  Ще ви кажа какво ще стане: още няколко бежанеца ще сгазят лука, ще пребият, ограбят или по-лошо убият някой. Народното недоволство най-после ще избухне масово и правителството пада.

 7. йб

  Тихомълком – Превърнаха град Вършец в ислямиски бежански център!!!

  http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2014-02-14&article=482108

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20477 лв
 CHF =  1.71926 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18712 лв
100  RUB =  2.52821 лв
 USD =  1.66072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.