АФРИКАНЦИ ПРОДАВАЛИ ЧОВЕШКО МЕСО В РЕСТОРАНТ

Choveshko meso NigeriaНигерийската полиция затвори ресторант в който се сервира човешко месо, съобщи британските медии. Полицията е нахлула в заведението, намиращо се в хотел в град Анамбра в южната част на страната, и е арестувала 11 души, включително собственика.

Полицаите открили на мястото две прясно отрязани човешки глави, завити в целофан. Още по-шокиращо било, че печените човешки глави се предлагали официално в менюто.

В заведението са открити още автомати Калашников, много амуниции и мобилни телефони. Ресторантът е затворен.

Един от местните заявява пред медиите, че там постоянно са влизали и излизали странни хора. До арестите се стига след като местен пастор се оплакъл в полицията, че му е сервирано човешко месо. „Ядох в рестораната и останах учуден, че сметката беше много висока (около 3 евро). Сервитьорите ми казаха, че съм ял човешко месо. Бях шокиран. “, обяснил свещеникът

В Нигерия често се появяват информации за канибализъм, но това е първият случай в който се открива ресторант предлагащ човешко месо.

Daily Mirror ; International business times

Общество.нет-  цитирането и активните линкове са задължителни.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=8733

Posted by on февр. 12 2014. Filed under Айсберг. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20477 лв
 CHF =  1.71926 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18712 лв
100  RUB =  2.52821 лв
 USD =  1.66072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.