АСАД ОБВИНИ НЯКОИ ЗАПАДНИ ЛИДЕРИ В ДВУЛИЧИЕ

Bashar AsadСирийският президент обяви, че страната се бори с ислямските екстремисти без значение от критиките на западни лидери, които се държат двулично и следват своите егоистични интереси, без да разбират реалността в Сирия.

„Страната е изправена пред идеологията на такфири (сунитски екстремисти). Това е тероризъм без граници, световен бич, който може да удари навсякъде и по всяко време“, обяви Асад по време на среща с делегация университетски преподаватели и учени от Австралия в Дамаск.

Сирийският президент е обвинил държавите от Персийския залив и особено Саудитска арабия, която е противник на Дамаск, за поддръжката й за джихадистите и в заговор за унищожението на Сирия. В изказването си е споменал и САЩ, Великобритания и Франция, които дават поддръжка на „умерените опозиционни фракции“ със същата цел  – сваляне на режима му.

 Общество.нет-  цитирането и активните линкове са задължителни.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=8509

Posted by on ян. 15 2014. Filed under Позиция. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Коментар for “АСАД ОБВИНИ НЯКОИ ЗАПАДНИ ЛИДЕРИ В ДВУЛИЧИЕ”

  1. Leo

    Много е прав човекът и казва на глас неща, които нашите политици не смеят да кажат.

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21074 лв
 CHF =  1.74192 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18773 лв
100  RUB =  2.49116 лв
 USD =  1.66326 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.