АНТИБЪЛГАРСКАТА КАМПАНИЯ В АНГЛИЯ МИНА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ – ДАЛИ НИЕ СМЕ RUBBISH?

Piana mlada jenaОт седмици в Англия върви антибългарска кампания. Страната ни е размахвана като плашило за британците из всички медии – престъпност, злоупотреба със социалната и здравна система, отнемане на работни места. Наричат ни rubbish.* Да, България е най-бедната страна в ЕС, престъпността и корупцията ни са високи,голяма част ни циганското население е бедно, неграмотно и с девиантно поведение. Само че преди да очернят малкия югоизточен съсед британските политици, анализатори и журналисти следва да видят собствения си двор.

По официална статистика англичаните в Лондон са под 40 % от населението. По неофициално може да са много по-малко.

В големите градове има цели райони, които са ислямизирани, управлявани от Шериата. Джамиите са им по-големи от Нотр Дам.

London musulmaniНе случайно из интернет шеговито я наричат Северен Пакистан.

Престъпността на Острова е изключително висока, а проблемите с насилието сред младежта са най-големи в целия Европейски съюз.

На целият този фон антибългарската кампания изглежда като използване на старото политическо правило: когато има проблеми вътре, търсим конфликт навън, за да отклоним вниманието от тях.

Само че проблемите са толкова дълбоки, че в близко бъдеще може да не могат да се пишат на чужда сметка. България и нейните емигранти могат само да са от полза на Англия. Просто някой трябва да има смелостта да си го признае.

* rubbish – боклук

Автор: Калоян Методиев

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=6295

Posted by on мар. 7 2013. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.21074 лв
 CHF =  1.74192 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18773 лв
100  RUB =  2.49116 лв
 USD =  1.66326 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.