АНГЕЛ НАЙДЕНОВ: СТОИМ ВЪРХУ БУРЕ С БАРУТ – ЗАЩО ПОЛОВИН ГОДИНА ГО ПЪЛНИТЕ!

Naidenov JovchevЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ: ПО-МАЛКО ОТ 50% ОТ НЕЛЕГАЛНО ПРЕСИЧАЩИТЕ БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА СА БЕЖАНЦИ, СРЕД ТЯХ ЕКСТРЕМИСТИ И ПРЕСТЪПНИЦИ

След  заседанието на Министерския съвет (19 февруари) министърът на отбраната Ангел Найденов заяви, че е по-разумно е да се свика Консултативен съвет по въпросите на етническия мир, отколкото за европейските фондове. Той добави, че по етническите проблеми в България „стоим върху буре с барут“.  Найденов допълни, че проблемът е изключително сериозен щом министър-председателя и президента направиха изказвания по него.

Министърът не каза само, защо не построиха оградата по границата и всеки ден в България нахлуват нови и нови нелегални емигранти от Азия и Африка. Бурето ударно го пълни и неговата несвършена работа. Оградата трябваше да е готова до края на февруари, а още не са започнали да я строят.

Припомняме изказването на другия силов министър Цветлин Йовчев от 2 февруари: „В момента по-малко от 50% от нелегално пресичащите българската граница, могат да се определят като бежанци. Има лица, които подозираме, че са свързани с терористични и екстремистки групи, както и такива, които са извършили изключително тежки престъпления. Не на последно място – преминаването на българската граница нелегално е престъпление според българските закони“.

По-голям барут от този – здраве му кажете!

Общество.нет-  цитирането и активните линкове са задължителни.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=8835

Posted by on февр. 19 2014. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.