АЛФРЕД ВЕБРЕ: В ОСНОВАТА СИ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ Е КОНТРОЛИРАН ОТ ГОЛЕМИТЕ БАНКИ

Alfred Webre

Алфред Вебре е канадски адвокат, футирист, политически активист, анализатор. Завършил е право в Йейл. Работил е в ООН, в частни кантори. Интервю за иранската телевизия Прес.

Къде мерките за икономии ще заведат жителите на Европа – някои вече я наричат „Земя на дълга“?

Да, това са структурни въпроси, които бяха предвидени още при създаването на Европейския съюз, защото той се създаде от тези, които създадоха групата на Билдерберг, включително холандската монархия и банкерите от Лондонското сити, Ротшилд. Всичко е за отнемане на суверенитета на нациите и поставянето им под покривката на една неработеща валута, каквато е еврото.

Затова имаме случаите с всички тези фалирали държави –  Кипър, Гърция, Португалия, Испания и сега Италия. Европейският съюз е механизъм да правене на пропаднали държави и точно затова Великобритания се опитва организира вот за напускане на Евросъюза.

Независимо от всички проблеми, които задушават Европа, кога нейните правителства трябва да променят финансовата си политика?

Проблемът е, че ЕС, той е структура, отнема целият суверенитет на индивидуалните нации, но не им дава никакви конституционни права за това как се управлява европейското правителство. В основата си Европейският съюз е контролиран от големите банки. Няма правомощия в законодателната власт.

Наскоро прегледах уставите на Европейската комисия и на Европейския парламент и се оказа, че те са много авторитарни институции, точно обратното на това от което имат нужда суверенните европейски нации в момента.

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=7191

Posted by on окт. 20 2013. Filed under Гледна точка. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.