АКО ГЕРБ МИСЛЯТ ДА Я КАРАТ САМО С ТОЯГАТА ЩЕ КАТАСТРОФИРАТ

СИГУРЕН БЕЛЕГ ЗА КРИЗА НА ИДЕИ И ВОЛЯ В УПРАВЛЕНИЕТО Е НОВИ ПОПРАВКИ В ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА
 

Всяко некадърно управление започва да вдига медиен шум на тема: „Войната по пътищата”. Така настрана остава престъпността свързана с обири, убийства, наркомрежи, грабежи, кражби на коли, отвличания и т.н.

Транспортната комисия в парламента прие промени в Закона за движение по пътищата. Безмислени и популистки мерки, които няма да имат ефект. Промените в Закона за движение по пътищата са над 30 за последни 7 години и все в посока завишение, драконовски мерки, терор срещу нарушителите, лозунги от бездарни депутати… С това темпо на накрая за 10 км. над разрешеното трябва да ви обесят на стадиона. Ако ГЕРБ мислят да я карат така ще катастрофират. Вярно, че има голямо озлобление в обществото, но това не е отдушника, който хората търсят.

Ето и безумните предложения. Съдете сами.
Според промените, дори и за минимално количество алкохол в кръвта – 0,5 промила, следва отнемане на книжката до три месеца. И до 3000 лева глоба, ако не ви е за първи път. Вече задължително отговорността ще се носи от собственика на автомобила, независимо кой е шофирал. Ще плащате вие, ако сте дали колата си на някой, който е минал с нея на червено или е заснет в друго нарушение. Според новите промени, ако ви хванат в нарушение със служебен автомобил, вашият работодател ще трябва да плати глобата. (инфо на БТВ)

"Най-сериозните промени засягат техническите средства и начинът, по който се установяват нарушенията", обяснява Алекси Стратиев, зам. директор на "Охранителна полиция" (Същият беше шеф в КАТ и е автор на повечето предишни провалени стратегии и който реформаторите от ГЕРБ оставят пак да прави „реформи”).

 
Трябват пътища, спокоен трафик, чистота, маркировка, нормални ограничения на скоростта. После идва другото
 
То не може само с тоягата!
 
 


ПОСЛЕДНИ СТАТИИ:

„УДОВОЛСТВИЕТО” ДА ПРИТЕЖАВАШ КОЛА В БЪЛГАРИЯ

ДОБРИТЕ НОВИНИ ИДВАТ… БАВНО

СВИНСКА РАБОТА С TОЯ СВИНСКИЯ ГРИП

ТЕМИТЕ НА ДЕНЯ ИЗ ЗАГЛАВИЯ, ИЗЯВЛЕНИЯ, ПОСТИНГИ

КАКВО НИ УЧИ ИСТОРИЯТА?

НАШЕТО „СВЕТЛО” БЪДЕЩЕ…

МОЖЕ ДА СМЕ НАЙ-БЕДНИ, НО ТРЯБВА ЛИ ДА СМЕ НАЙ-ГЛУПАВИ В ЕС

СПАСКА МИТРОВА КАТО ЛИБИЙСКИТЕ СЕСТРИ

УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЦИГАРИТЕ – С ЕДИН КУРШУМ СЕРИЯ ОТ ЗАЙЦИ

ЧИЯ ЗАСЛУГА Е БОКОВА?

ПЪРВИЯТ УЧЕБЕН ДЕН – ТРЕПЕТ ЗА ПЪРВОЛАКА ИЛИ РЕКЕТ ЗА РОДИТЕЛИТЕ?

ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ – ОРИЕНТАЛЩИНА, ДОГАНИЗАЦИЯ ИЛИ ПОТРЕБНОСТ

ПРАВИЛНО Е

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2742

Posted by on ное. 27 2009. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.