АБСУРД

След разгорещени дебати Столичният общински съвет „зарадва” софиянци като прие предложението за увеличаване на цената на билетите за градския транспорт от първи юли на 1 лв. 35 общински съветници гласуваха за предложението, а 17 от тях бяха против. Опозицията в СОС засега т.е БСП не подкрепи исканото увеличение. Социалистите изразиха несъгласие с начина, по който се изчислява цената на билетите – тя била калкулирана на базата на инфлацията за месец декември миналата година, а не за цялата година.

“Запазването на цената на билетите досега е голям жест към софиянци”, изцепи се столичният кмет Бойко Борисов в присъщия си стил.
Групата на ДСБ поиска предложението за увеличение цената на билета за градски транспорт  да не бъде разглеждано /още по-ляво/.
Нервите на Велизар Стоилов, заместник-кмет по транспорта към Столична община, пък не издържаха и той напусна залата преди да се проведе гласуването.

Описвам на читателите тази родна /всекидневна/ картинка, заради пълния й абсурд и изкривените ситуации, на които сме свидетели. Вече не можеш да разбереш кой ляв – кой десен, кой на кого е контра и кой за какво се бори.

Българинът съвсем ще се обърка до следващите избори, особено след като животът му официално поскъпна с 15%, а неофициално с доста повече. Е, това ако е социална политика, би трябвало и Бойко, и БСП и коалиционните й партньори да го отнесат на вота догодина.

 


 ПОСЛЕДНИТЕ 5:

НА КОЙ МУ ПУКА ЗА ФЕНОВЕТЕ?!

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И НАКАЗАНИЕ

 

ОЩЕ СЕ ОТВРАЩАВАЙТЕ И НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАЙТЕ

 

76% ОТ МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО ЖИВЕЯТ

 

НАЛИВАНЕ НА БРАШНО В 2 СЪДРАНИ ЧУВАЛА

 

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=1178

Posted by on юни 13 2008. Filed under Редакционно. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.24069 лв
 CHF =  1.67108 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.21028 лв
100  RUB =  2.69828 лв
 USD =  1.67983 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.