АБЕ ПИЧ,ТИ В КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕШ?*

Може би откакто е министър, Миков за първи път направи адекватно изказване и надявам се ще го изпълни. Полицаите хвърлили пагоните на митинга да напуснат МВР. Друг е въпросът за проблемите в МВР – материално техническо осигуряване, численост, ефективност на труда им и т.н. Униформите, пагоните, емблемите са символи на държавността с които никой не може да се гаври. Вие не сте таксиметрови шофьори?! Каква вяра мога да имам към тези полицаи, които с лека ръка под напора на емоциите могат да потъпчат тези символи?!? Като не им изнася тази работа напускат. В една от телевизиите един от синдикалните полицейски лидери каза, че заплатата му била над 1000лв. и иска увеличение 50%, тъй като приятелката му учела и трябвало да я издържа. Не трябвало нищо да му липсва, за да е спокоен. Абе пич,ти в кой свят живееш? Като не ти изнася напусни това поприще, намери друго и осъществявай мечтите си! Но нали знаете, че ако това стане повече от половината ще отидете при мутрите, не че сега голяма част не се "трудите" при тях. Като че сега е пред очите ми "пазителя на реда"от първия митинг с пура, дебел златен ланец и нагла усмивка.

 

Ta г-н Миков, майката му е изкарване-едната част вън от МВР, а другата на улицата между хората, където е мястото на полицията. Всичко няма да свършиш, тъй като нямаш време, но опитай. Дано новите се учат от уроците на историята!

* Заглавието е на редакцията

 


ПОСЛЕДНИТЕ 5 СТАТИИ

ЕДНА ОТ ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ГРУПИ ВЕЧЕ Е ЯСНА

В ПАРЛАМЕНТА НЯМА ЗДРАВ РАЗУМ

СТРАННА СЕКТА СЕ АКТИВИЗИРА

АНТОН ПАНЧЕВ: СРЕД АЛБАНСКАТА ОБЩНОСТ В МАКЕДОНИЯ ТЕКАТ СИЛНИ ПРОЦЕСИ НА ОТЧУЖДЕНИЕ ОТ ДЪРЖАВАTA

ПЕТЪР ХРИСТОЗОВ: СЛУЧАЯТ МУРГИНА И КРАХЪТ НА ФИНАНСОВАТА СИСТЕМА

 

 

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2130

Posted by on мар. 17 2009. Filed under Актуално. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.23646 лв
 CHF =  1.68128 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.18663 лв
100  RUB =  2.64111 лв
 USD =  1.67595 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.