АТРАКТИВНИ ПОДАРЪЦИ ЗА 14 ФЕВРУАРИ ЗАЛИВАТ ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВОТО

ОТ БОНБОНИ И ПРЕЗЕРВАТИВИ ДО СЕРЕНАДА И ЗВЕЗДА С ИМЕТО НА ЛЮБИМИЯ МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ В НЕТА

Кошници, гарнирани с бутилка червено вино, шоколадови бонбони и презервативи или плюшена играчка, са едни от най-често предлаганите подаръци за съвместното отбелязване на Свети Валентин и Трифон Зарезан на 14 февруари. Те могат да се намерят в най-различни сайтове чрез търсачка в Гугъл например, а цените варират от 30 лева нагоре, в зависимост от това колко марково е виното, колко качествени презервативите /големи играчките/ и колко пълна кутията с шоколадовите бонбони.
От червени и розови свещи, през кутия за ключове “валентинки”, кутия за бижута, атрактивни картички до саксии със сърчица се предлагат още в нета на цени от 5 до 66 лева. Сред атрактивните дарове са и метален пъзел “Амор”, както и четирилистна детелина в консерва. Последните две струват съответно 22 и 13 лева. 

В интернет има дори промоции специално за Деня на влюбените, които са доста по-практични и неромантични. “Купи Подарък за Св. Валентин с Безплатна, Луксозна Празнична Опаковка!", посреща сайтът http://www.electron.bg/. Промоцията обхваща над 250 продукта на водещи производители като цифрови фотоапарати, MP3, медия и видео плеъри, епилатори, преси, маши за коса, самобръсначки, писалки “Черути” и много др. Много от продуктите в промоцията са на специални цени, а някои от тях се съпровождат с допълнителни подаръци и безплатна доставка за цялата страна.
Отново хит, както и по Коледа е един много романтичен подарък – да кръстите звезда с името на любимия. Звучи много романтично и би било страхотна идея, ако беше истина. Но за съжаление това май е поредната схема за измама. Истината е, че подаръкът е символичен. Тоест получавате сертификат, че звездата е кръстена на дадено име и че името е записано в някакъв регистер. Но въпросният регистър не е официалният регистър, а просто измислен, за да може да се продава идеята за имена на звезда. В световен мащаб и особено в САЩ, тази идея се продава много добре, но се прави по правилата, тоест ако притиснете служителите на фирмата по телефона, ще получите отговор, че това е символичен подарък.
Още по-атрактивно звучи закупуването на земя на Луната за подарък. Идеята с парцели на Луната е малко стара, но е поучителна, защото собственикът на фирмта, реализирала печалбата, гние в затвора за измама. Това очаква и всички, които продават услуга за именуване на звезди и не споменават, че това е символичен подарък.
И все пак, ако искате да подарите подобен подарък, то има напълно безплатни начини това да стане. Естествено начин едно е да си напечатате вие самия сертификат за даване на име на звезда и да го подарите или можете да използвате услугите на сайта: freenameastar.com, където ще генерират вместо вас сертификата и ще вкарат в регистрите на сайта името.
Съвсем на реална цена до 150 лева може да ви излезе, ако сте решили да подарите серенада на любимия човек. Екипите изпълняват от 3 до 5 песни по ваш избор и са облечени в специални костюми. Услугите се предлагат не само за София, но и за цялата страна, като към цената се добавят пътни разходи. За да откриете фирмите, предлагащи такива услуги, търсете в Google за думите “серенада по поръчка”.
Ако пък си нямате любим човек, може да отпразнувате само Трифон Зарезан с компания. На купон също можете да занесете тематичен подарък избран от интернет. А защо не и точно там да намерите с кого да отпразнувате Деня на влюбените?!


 

ПОСЛЕДНИТЕ 5 СТАТИИ: 

МЪЖЪТ ВЪВ ВРЪЗКАТА СПОРЕД ЗВЕЗДИТЕ (2 ЧАСТ – ДЕВА, РИБИ, ВЕЗНИ)

МЪЖЪТ ВЪВ ВРЪЗКАТА СПОРЕД ЗВЕЗДИТЕ (1 ЧАСТ – КОЗИРОГ, РАК, ВОДОЛЕЙ, ТЕЛЕЦ, СТРЕЛЕЦ, ОВЕН)

10 ПРИЗНАКА ПО КОИТО ЖЕНАТА СИ ТЪРСИ СЕРИОЗЕН ПРИЯТЕЛ

ЗАЩО ЖЕНИТЕ ПРЕДПОЧИТАТ ПО-ВЪЗРАСТНИ МЪЖЕ

Коментари

comments

Short URL: http://obshtestvo.net/?p=2009

Posted by on февр. 10 2009. Filed under За любовта. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Оставете вашето мнение

Валутни курсове

 AUD =  1.20686 лв
 CHF =  1.71384 лв
 EUR =  1.95583 лв
 GBP =  2.23656 лв
100  RUB =  2.56728 лв
 USD =  1.70072 лв

Реклама

Позиция

cialis buy viagra
За нас | Връзки
Общество.нет - Всички права запазени © 2006-2013г. При цитирането на авторски материали от Общество.нет, позоваването на сайта е задължително.